Software-updates

Gebruik je Kurzweil 3000?

Klik op deze link en installeer het gratis programma PDFtoKES voor ADIBib. Kurzweil-gebruikers hebben dit programma nodig om KES-bestanden te maken van onze ADIBib-PDF-bestanden

PDFtoKES voor ADIBib geïnstalleerd? Keer dan terug naar het installatiemenu en vervolledig de installatie van je ADIBoeken. Wanneer de installatie klaar is, kan je de ADIBoeken ingeven in het programma PDFtoKES voor ADIBib en er KES-bestanden van maken. Zodra je er KES-bestanden van gemaakt hebt, kan je ze openen in Kurzweil 3000.

Gebruik je SprintPlus?

Klik op deze link en update je versie van SprintPDF.

Sluit Sprint af voor je de update doet!

SprintPDF geüpdatet? Keer dan terug naar het installatiemenu en vervolledig de installatie van je ADIBoeken.

OPGELET: Gebruik je een demo-versie van Sprint? Dan kan het zijn dat je niet beschikt over alle functionaliteiten om een ADIBoek correct te laten voorlezen.

Gebruik je WoDy-pdf?

Klik op deze link en update je versie van WoDy-pdf.

WoDy-pdf geüpdatet? Keer dan terug naar het installatiemenu en vervolledig de installatie van je ADIBoeken.

Gebruik je andere voorleessoftware?

ADIBoeken kan je ook openen met andere voorleessoftware. Je zal dan wel een deel van de functionaliteiten missen. Bij ADIBib voegen we informatie toe aan PDF-bestanden waardoor de tekst in onze ADIBoeken in de juiste volgorde wordt voorgelezen. Ook duiden we aan in welke taal de tekst moet worden voorgelezen. Voorlopig maken enkel Kurzweil 3000, SprintPDF en WoDy-pdf gebruik van deze extra informatie.