Lees voor

Jij kan ons helpen!

Met jouw hulp bereiken we meer!

                                             Hoe kan je ons steunen?

Laat van je horen:

 • Vertel over ons in je netwerk. We bereiken nu meer dan 30 000 leerlingen, maar ons doel is om zeker 60 000 leerlingen te bereiken. Hoe doe je dat? Lees dat hier!
 • Vind ons leuk op Facebook, volg ons op YouTube en abonneer je op de nieuwsbrief.
 • Een complimentje is altijd welkom op adibib@eurekaleuven.be

Doe ons een jobstudent cadeau!


Steun Eureka Die-‘s-lekti-kus vzw met een gift via de Koning Boudewijnstichting!

Elk jaar bereiken we meer leerlingen en dat vraagt telkens meer en meer ondersteuning. Om een optimale ondersteuning te bieden, werken wij bij ADIBib met jobstudenten. Zij zijn het kloppende hart van onze organisatie.

Heel het jaar door staan zij klaar om het ADIBib-team te versterken.

Daarnaast is het voor sommige studenten de manier om werkervaring op te doen.
Jouw gift
maakt dus het verschil voor alle leerlingen, ons team en onze studenten. Bedankt!

  Wat doen jobstudenten voor jullie en voor ons?

   • ADIBoeken klaarmaken/omzetten: van een gewoon digitaal boek naar een echt ADIBoek.
   • Webshop opvolgen: Studenten helpen elke bestelling controleren. Meer dan 30 000 leerlingen = meer dan 30 000 bestellingen om te controleren. En dat kunnen onze vaste medewerkers niet alleen.
   • Ondersteuning mailbox: Meer gebruikers = meer mails. Onze studenten ondersteunen je als je een vraag stelt. Zonder studenten kunnen wij minder snel support bieden. Met hun hulp kunnen we je beter van dienst zijn.
   • Instructievideo's: Hoe gebruik je ADIBoeken? Met de hulp van onze studenten hebben we een gratis online lessenreeks op YouTube geplaatst.
   • Organisatie ADIBib-workshops en webinars: Wij willen jullie bereiken. Studenten helpen ons daarbij en staan voor jullie klaar op onze events.
   • ADIBib = cool: We weten hoe belangrijk het is voor leerlingen dat wat ze gebruiken ook interessant is. Studenten ondersteunen ons in onze branding, mascottes, het ADILeerwerkboek ...

   Hoe kan je ons nog steunen?

   Eureka Die-'s-lekti-kus doet veel meer dan het verspreiden van ADIBoeken en voorleessoftware. We vinden het belangrijk dat je met de juiste tools aan de slag kan. Dat vraagt extra middelen.

   Voor het klaarmaken van ADIBoeken en het verdelen van voorleessoftware ontvangen we subsidies, maar wij bieden meer. Zo verdelen we 6- à 8-wekelijks een nieuwsbrief, hebben we een ADILeerwerkboek gemaakt, zetten we video's online om je op te leiden, organiseren we workshops ... en we hebben nog veel meer ideeën.

   Maar om die uit te voeren, hebben we je hulp nodig.

   Hieronder zijn een aantal manieren waarop je ons kan steunen. Heb je een ander idee, suggestie, vraag ...? Stuur gerust een mail naar adibib@eurekaleuven.be.

   Trooper

   Shop je online?

   Dan kan je ons Gratis steunen!

   Doe een gift

   Via de Koning Boudewijnstichting kan je ons steunen. Dit via het Fonds Vrienden van Eureka.Giften vanaf €40 geven recht op een fiscaal attest.

   Rekeningnummer:
   BE10 0000 0000 0404
   Mededeling:
   ***197/0190/00920***

   Ondersteun als bedrijf

   Alle hulp is welkom.

   Organiseer een actie, nodig ons uit als spreker, zet ons in de kijker, …

   Samen kunnen we meer! De leerlingen van nu zijn de talenten van de toekomst. Laten we samen hun talent ontplooien.

   Steun ons